חיטוב הגוף לגברים

שאלה:

שלום רב אני מבצע מעט תרגילי כושר על מנת לחטב מעט את הגוף לא לפיתוח שרירים גדולים אלא למראה חטוב האם עשויה להיות בזה בעיה הלכתית

תשובה:

שלום וברכה

אין כל בעיה, השמירה על בריאות הגוף ושלימותו היא חובתו של כל כל אדם, והיא מסייעת בעבודת ה'. כמובן לא הנושא של החיטוב דוקא… אבל הבריאות. כושר זה דבר טוב, רק למצוא את הזמן הראוי והמתאים שלא יהיה על חשבון לימוד התורה.