פירוש חלום

שאלה:

חלמתי שאני באולם ענק עם מלא בריכות שחייה עם נחשים וצבים בכל הגדלים הייתי חייבת להיכנס ולשחות שחיתי ותוך כדי נבהלתי שהם נגעו בי

תשובה:

בריכת השחייה זה בעצם מסמל את החיים עצמם, השחייה היא ההתמודדות המתמדת בחיים, ואכן יש בחיים כל מיני קשיים שמפריעים לנו, והחכמה להמשיך ולשחות קדימה בצורה הטובה והרצויה בעיני ה' ולא להכנע ליצר הרע ולכל המפריעים, לא להתבייש בעבודת ה', לחתור קדימה ולעלות ולהתעלות עוד ועוד ברוחניות ובשמירת המצוות.

בהצלחה