שפחה בזמן הזה

שאלה:

בעזרת השם יתברך ובישועתו שאלה בבקשה בנושא " אבן העזר" אנא מכם רבנים ניכבדים לע להקפיד עליי מהשאלה הקשה ישנו בחור לע לע המתקשה לשאת אשה .נפשית קשה לו מאוד .. לא מסוגל לצאת לפגישות כביכול רק באם תבוא לו בקלות הוא מוכן להביט על בחורה … ויחליט באם מוצאת חן בעיניו ישאנה לאשה אך לצאת לפגישות .. זה לא בכוחו הנפשי הועלתה הצעה ליסוע לאפריקה לקנות בחורה כושית שכמובן מצאה חן בעיניו להטבילה לשם שפחות לשחררה שוב להטבילה לשם גרות לקדשה . ליחיות עימה ובעזרת השם גם תיהיה לו אשה גם ילדים בעזרת השם יחנכם ברוח היהדות וכל השאר השם ירחם מה דעת הרבנים בתודה

תשובה:

שלום רב,

לא הבנתי את מצבו. כאן בארץ הוא לא מצא מישהי שמצאה חן בעיניו, אז אתה סבור שבאפריקה הוא ימצא מישהי כזו? ואם בכל זאת אתה סבור שהוא ימצא כזו, שתסכים גם להיות יהודיה ולחיות כיהודיה, שיתכבד לסייע לך להתגייר כהלכה ולא לעשות מעשים משונים כאלה שלדעתי גם אתה מבין שלא יצלחו.

בנוסף, ככל הנראה בשום מקום בעולם אין היום דין עבדות. ראה כאן בהרחבה מה שכתבנו בנושא.

שיהיו לו בהצלחה