לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שמות הקודש

שאלה:

שלום וברכה לאבי יש הרבה קישוטים ומסגרות עם שמות הקודש וצירופי אותיות ושמענו שיש בזה בעיה וזה מסוכן האם זה יכול להיות מזיק ? האם כדאי באמת להשים את הכל בגניזה ? (אין לנו מושג מי כתב את השמות וצירופי האותיות רק קיבלנו את זה מכל מיני מקומות לא מוסמכים)

תשובה:

שלום וברכה

אינני יודע מי כתב ומה כתב, מסתבר שמה שאינו מוכר וידוע כדאי לשים בגניזה, או לשאול איש המופלג בחכמת הקבלה שיאמר אם זה דברים טובים או לא. זה יכול להיות שטויות, כך מסתבר… אבל זה יכול להיות גם השבעות מלאכים ודברים דומים. כמו כן יש לנהוג קדושה בתמונות כאלו ולא לתלותם בחדר השינה.

בהצלחה