ספק כתם

שאלה:

שלום היה לי נייר של קנוח של האבר אחר קיים המצוה אם כתם קטן ועשיתי עיגול מסביב הכתם והלכתי לדיין והראתי לו והוא אמר שזה טהור וטוב אבל בתחילה ראיתי שהוא לא מסתכל על מקום הכתם לא זוכר אח"כ אם הוא ראה את זה האם אני צריך לחשוש שהוא לא ראה את זה? או לא אני מאד מתבייש לשאול הדיין אם הוא ראה או לא תודה

תשובה:

אני מניח שאם מדובר ברב רציני ומנוסה הוא ראה מה שהראת לו, אחרת היה שואל למה כוונתך.