מה עושים כשיש הרבה תקלות וקשיים לבני הבית?

שאלה:

שלום רב, מתנצלת מראש אם השאלה נשמעת קצת מיסטית, אבל כל הנתונים הם אמת לאמיתה. זה החל לפני כשנתיים, החלו כל מני תופעות של נזקים פתאומיים בבית, בעיקר בקירות הבית (כמו פתאום התפוצצות חשמל הדוד שגרם לכתם של שריפה וכדו'). לאחר מכן החלו בני הבית לסבול מגירוד (מיתושים ועוד) שגרמו לדלקת בעור שגרמה לפצעים גדולים ומוגלתיים. הפצעים השאירו צלקות על העור. ולאחר מכן החלו מקרים שקשורים בשיער, כמו תלישת שיער כרונית אצל הבת, שיוצר קרחות נראות לעין (בעיה שקשה מאוד לטיפול) וכן גזירת שיערות בצורה לא מבוקרת אצל אחרת, שגם גרם עוגמת נפש רבה. כאשר קראתי על הצרעת, זה הזכיר לי מאוד את מה שקרה כאן.. המקרים מאוד מטרידים את מנוחתי ואשמח לדעת האם יש איזה עניין רוחני שניתן לתקן…

תשובה:

בודאי שיש! יש לבדוק את כל המזוזות בבית, ולראות אולי יש בהן פסול! תיצרו קשר עם רב בית הכנסת המקומי שימליץ לכם על מגיה מוסמך שיבדוק את המזוזות.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה על התשובה המהירה!
    בדקנו את המזוזות. לפי מה שנאמר לנו על ידי בודק מוסמך, כולן מהודרות,
    אבל חלקן לפי נוסח אשכנז (הנוסח שלנו) וחלקן ספרדי. האם יש בעיה עם זה?
    יש לציין שאנו מתגוררים בדירה שכורה..