המתנה עם הריון

שאלה:

שלום וברכה לרב, תודה ל-ה' יתברך יש לנו ילדה בת שנה וחמישה חודשים, ותינוק כבן חודש וחצי, ניזון מהנקה. כרגע יש לנו ברוך ה' רק מקור פרנסה אחד בבית עקב לימודים שלי ואנחנו לקראת קניית דירה בעזרת ה'. האמת היא שבנוסף קיים השיקול החשוב לתת לכל ילד את היחס המגיע לו, ולאפשר לתינוק הקטן לינוק כמה שיותר בעזרתו יתברך. האם נוכל לקבל היתר הלכתי להמתין מעט עם הריון ולידה נוספים בעזרת ה'?

תשובה:

כיון שהתינוק כה קטן ויש לכם כבר בן ובת, ניתן להמתין חצי שנה.

מזל טוב ורוב נחת.