אוכל חמץ לכלב זקן בפסח

שאלה:

יש לי כלב מבוגר שהתחילו לו בעיות בכליות, הוא חייב לאכול רק אוכל מסויים לכלבים שיש בו גם תרופה לבעיה בכליות. אסור לו לאכול כול דבר אחר.
האם להחזיק את האוכל שלו בבית בפסח(האוכל נחשב חמץ) זה בסדר ? אי אפשר להוציא את הכלב מהבית או לתת לו אוכל אחר מבלי לפגוע בבריאות שלי

תשובה:

שלום וברכה

כיון שמדובר במצב רפואי מורכב שעשוי להשתנות עד לפסח, עדיף שנתייעץ על כך שוב ביחד בעיתו ובזמנו לקראת ראש חודש ניסן, יש אפשרות לפתרונות כל שהן בענין זה.

חיים טובים ומאושרים לכולם.