לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

התחלה בימין

שאלה:

שלום רב, אם אני רוצה להתחיל בימין שיהיה בטוב, ואני נוסעת באוטו למקום בו אני רוצה להתחיל התחלה חדשה ונוהגת כרגיל בצד שמאל, כשאני יוצאת מהאוטו הרגל הראשונה שאני מורידה היא שמאל- אם אני מתעקשת לרדת מהאוטו ברגל ימין יוצא שאני יוצאת מהאוטו בצורה מוזרה. איך עליי לעשות זאת? האם בכל זאת לצאת באופן ״מוזר״ כדי להתחיל בימין?

תשובה:

אין כל צורך בסגולות והסימנים האלו… נכון שהיו שהקפידו כך לגבי כלה היוצאת לחופתה שתצא ברגל ימין, אבל מעבר לכך, בשאר תהלוכות החיים לא שמעתי למישהו מגדולי ישראל שחשב על דבר כזה… זה מיותר לגמרי..