שעטנז

שאלה:

יש לחשוש לשעטנז במכנסי חברת בגיר כשעל התווית לא חתום הרב ניימן (בשיחה עימו הבנתי שעזב ולכן אינו לוקח אחריות ולתרום בתווית) אלא מופיעה בפיקוח הרבנות הראשית לישראל? האם יש הבדל בין אשכנזים לספרדים בנושא זה?

תשובה:

אינני יודע. לא ידעתי שעזב, אשמח אם תשלח לי את מספר הטלפון ואתקשר לשאול אותו אם ידוע לו מה נעשה שם, כדי שאוכל להשיב כאן באתר בענין זה.