הזמנת מוצר באתר של יהודי מחלל שבת

שאלה:

הרב סליחה על השאלות . יש אתר של מישלוחים בחול שמישם אני שולח אליהם דברים מחול ואז הם שולחים לפה וניראלי שזה יהודים אבל אני לא בטוח וההזמנה זה בין שבוע ל4 ימים ואני לא יודע אם זה יפול בשבת כי הם עובדים בשבת ניראלי האם מותר לי לשלוח לשם דברים שישלחו לי? והאתר ששולחים אליהם זה גוים ששולחים ליהודים שעובדים בשבת ניראלי ואז אלי

תשובה:

תשלח בתחילת השבוע וכך לא תכנס לחשש שאולי אתה מכשיל יהודים בחילול שבת.

חג שמח.