נטלה לצורך נטילת ידיים

שאלה:

שלום,האם יש צורך להשתמש בנטלה לצורך נטילת ידיים?ואני צריך לקנות נטלה או שגם אפשר להשתמש בכלי פלסטיק אחר לנטילה?תודה.

תשובה:

אפשר להשתמש גם בכלי פלסטיק אחר, נטלה זה פשוט דבר נוח ומותאם מבחינת הכמות והאחיזה, זה הכל… יש כמובן דינים לגבי הכלי, שיהיה שלם ולא שבור, ואם יש לו זרבובית יש בזה כמה פרטי דינים וכו', אבל סתם כוס פלסטיק למשל זה בסדר גמור.

חג שמח.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. בתנאי שיוצקים את המים מהפיה הנמוכה ולא מהצד שגבוה יותר. מצוי שיכשלו בזה לכן תמצא כלי אחר. אגב נטלה פלסטיק עולה מקסימום חמישה ש"ח…