ראשו ורובו בסוכה

שאלה:

אם הסכך קלקרששור לקושילך ואוץו קשרתי עם אזיקון לקרש עץ האם סה כשר? כמו כן אם רק חלק מהסוכה כשר הכוונה לסוכה במרפסת האם ניתן לישון בסוכהשרוב גופו לא בסוכה

תשובה:

על השאלה הראשונה [אם הצלחתי להבין מתוך כל השגיאות הקלדה… האם יתכן שלא קוראים את השאלה לפני ששולחים?] הסברנו היום שעדיין זה נחשב מעמיד בדבר המקבל טומאה, כיון שהקרש הוא חלק מהסכך.

לגבי השאלה השניה ודאי חייבים ראשו ורובו בתוך הסוכה ורק מיעוט הגוף – הרגלים יכול להיות בחוץ.