לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

צפייה בתקציר משחק כדורגל שצולם על ידי גוי בשבת

שאלה:

שלום האם מותר לראות תקציר של משחק כדורגל שצולם בשבת כשהשחקנים הם גוים והצלמים הם גוים ופה בארץ הוסיפו תרגום בשבת והעלו את התקציר לאתר אינטרנט בשבת

תשובה:

שלום וברכה

כיון שאת התרגון הזה יכולים היו לעשות גם לאחר השבת [בשונה מהצילום] והצילום כלל לא נעשה לצורך יהודי בדוקא, מותר לצפות בתקציר הזה לאחר שעובר הזמן של "בכדי שיעשו" כלומר הזמן שלוקח לתרגם ולהעלות לאינטרנט. באופן כללי בפרט בימים אלו כדאי לנצל כל רגע לעבודת ה' ולחזרה בתשובה, לקראת יום הכיפורים הממשמש ובא.

גמר חתימה טובה.