התרת נדרים

שאלה:

בנושא שאלה: #239022 יש אפשרות שתתירו לי את הנדר?, אני ממש מתביישת ללכת לרב בית הכנסת, הוא מכיר את המשפחה שלי ואני ממש מתביישת. אני גרה ברמת גן. אם תוכלו להתיר לי או לפחות לשלוח אותי לרב מאזור אחר זה ממש יעזור לי.

תשובה:

שלום וברכה

אנחנו לא עוסקים בהתרת נדרים, כיון שלכתחילה יש לבוא לפני הרב, תתקשרי לסניף לב לאחים ברמת גן, ותתייצי איתם היכן ניתן לעשות התרת נדרים באיזור.

גמר חתימה טובה.