איסור נגיעה

שאלה:

בעניין הלכות נגיעה.אני חילונית גרושה עם ילדים מתחזקת שגרה בגולה. כאן לכם מחברים אחד את השני ,לאחרונה ידיד ,נשוי החל לחבק אותי יותר זמן, זה מאוד משפיע עליי ,גורם לי לרצות את קירבתו עד כדאי כועס,הרגשה של ניצול, הוא מבקש ממני לעשות הרבה בשבילו ואיבוד הדעת. אני מפחדת ,האם עליי להתרחק,להפסיק את הידידות,האם הוא מנצל אותי .אני מתפללת שלא תביאני לידי עוון,ולא לידי בזיון וכו'

תשובה:

שלום וברכה

בודאי יש לנתק את הקשר הזה לגמרי, זה בהכרח יביא לידי איסור חמור! אנחנו יהודים מאמינים שיודעים ובטוחים שכל דבר בעולם צריך סיוע משמים, ולכן אם רוצים קשר זוגי מתאים נכון ובר קיימא, יש לעשות זאת בדרך בה בורא עולם מורה לנו, ובורא עולם אוסר כל מגע של חיבה בין גבר לאשה שאינם נשואים, וכל קשר של ידידות בין גבר לאשה שאינם נשואים הוא פסול ולא נכון. נפגשים במטרה להכיר ולראות אם יש אפשרות לקשר עמוק יותר, ומיישמים רק לאחר נישואין כדת משה וישראל ובשמירת טהרת המשפחה.

כך זוכים לעזרתו של הבורא ולחיים טובים ומאושרים.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. קשר מקצועי מנומס עם שמירה קפדנית על דיסטנס מותר, אבל מהתיאור שלך זה לא היה נשמע ממש קשק מקצועי בלבד… ממש לא….