תהילים עם מכנסיים קצרים

שאלה:

הרב מותר לקרוא תהילים במיכנסים קצרים ועוד שאלה אם מישו קם אחרי 12 מותר לו לקרוא ברכות התורה?

תשובה:

שלום וברכה

מותר לומר תהילים עם מכנסיים קצרים, אבל יש להזהר לא לגעת במקומות המכוסים [איך אפשר להזהר, איני יודע…]. אדם שקם לאחר חצות הלילה ורוצה ללמוד תורה מברך ברכות התורה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם לא בירכת עדיין באותו יום צריך לברך, אני מניח שזה קורה רק כאשר חולים מאוד או משהו, כי ודאי לא יתכן שיהודי יפסיד זמן קריאת שמע ותפילה…