שאלת חלום

שאלה:

בס"ד שלום כב' הרב. אתמול בלילה חלמתי שאני צריכה לעשות התרת נדרים ולתת על זה 100 ₪. אשמח שתייעץ לי מה לעשות. תודה

תשובה:

אם את לא זוכרת שנדרת משהו, לא צריך לחשוש לכלום. כשאדם חולם שהוא נודר כתוב שצריך התרה, שמא היה ער ואינו זוכר, אבל כשלא חלמת שנדרת אלא שאת צריכה התרה, אין מה לחשוש.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם החלום היה שאת נודרת מאה ש"ח לצדקה, יש לעשות התרה, אבל אן החלום היה שמחמת שאת צריכה התרה עליך לתת מאה ש"ח, הרי אין הלכה כזו… כך שאין בעיה.