זה ממש לא נשמע נכון ומציאותי כי תכלס זה לא ככה מי שאין לו אינטרנט לא יכול להרשות לעצמו מה שהוא היה מרשה לעצמו אילו היה לו אינטרנט. כי למשל משפחה קלאסית הבעל אברך האשה עובדת בשכר מינימום 5300 עם הכסף הזה היא יכולה או לקנות 10 בגדים או 40 בגדים באותו כסף וה' לא י]יל לה כסף מהשמיים והיא לא תלך ברחוב ותמצא אלף שקל

תשובה:

יש הרבה דרכים לבורא עולם בענין הפרנסה, אבל הוא לעולם לא ישלח פרנסה דרך אינטרנט שאינו מסונן.