השתדלות למול אמונה

שאלה:

לא ממש. כי למשל בעבודה מה אני אמורה לעשות? אני מחפשת עבודה ולא מוצאת אז? להמשיך לחפש או לסמוך על ה'? וא למשל מישהי חייבת לי כסף ולא נעים לי להגיד לה תביאי לי את הכסף ואז אני חושבת שזה מה' ומה שמגיע לי אני אקבל

תשובה:

ההשתדלות בנושא פרנסה שידוכים ועוד אכן קשה לתת בזה גדר ברור, ככלל ככל שמאמינים יותר אבל באמת, לא כסגולה לומר שמאמינים, צריך להשתדל פחות, אבל העיקר להשתדל נורמלי כדרך בני אדם, לא להשתגע אבל גם לא להתעצל…