קניות באינטרנט

שאלה:

שמעתי רב אחד שאמר שאם יקנו בגדים בגאולה למשל 200 שח לחולצה ובנקסט או איביי יעלה 20 שקל אז ה' יתן את ה200 שקל לקנות בגאולה וזה שטויות במיץ לדעתי כי עובדה שיש אנשים צדיקים שלוקחים בגדים מגמחים

תשובה:

כוונת אותו רב כמובן, שאם אדם לא יכניס אינטרנט הביתה או ימנע מלגלוש באתרי קניות כדי לשמור על על עיניו, בורא העולם יתן לו את צרכיו בדרך כשרה, וזה ברור. נכון שיש אנשים שקונים בגדים יד שניה, אבל לא על זה אנחנו מדברים, אדם שנגזר שיקבל בגד יד ראשונה, בודאי בורא עולם ישלח לו אותו בדרך כשרה.

ערב טוב.