כיבוד הורים כשקשה…

שאלה:

מהי מצוות כיבוד הורים למעשה. איך צריך לכבד הורים הלכה למעשה, במינימום האפשרי. (אבא, שלא ניתן להסתדר איתו, אבל אני לא רוצה לעבור על כיבוד הורים). תודה רבה! חשוב לי מאוד!

תשובה:

שלום וברכה

מצוות לא מקיימים במינימום האפשרי, תכבדי ככל יכולתך, להמנע מעימותים, לשתוק ולשתוק ולא להגרר לשום עימות, זה העיקר במצב שכזה, ותכבדי ככל שניתן. לפום צערא אגרא, כגודל הקושי בקיום מצוה כך יגדל השכר למקיימה!

בשורות טובות.