כשרות מוצרי "דג טוב"

שאלה:

שלום. לאחרונה יצאה סדרת מוצרים חדשה מבית "עוף טוב" (יצרנית מוצרי שניצל ועוף קפואים שונים) בשם "דג טוב" שעניינה מוצרי דגים קפואים. כמו במקרה של עוף טוב, גם כאן הכשרות היא של הרב אוירבך מטבריה. זו היא כשרות שבכל הנוגע לעופות אני בדרך כלל בלי נדר משתדל להמנע ממנה כי אינה נמצאת ברשימת ההכשרים הכי מהודרים במומלצים של כושרות. האם כאן, כיוון שמדובר במוצרי דגים, ניתן לסמוך?

תשובה:

שלם רב,

לאחר בירור עם הרב עזרא לוינגר:

לפי מה שידוע לנו כל המוצרים שם הם של העדה החרדית ויש שם משגיחים טובים האחראי שם על הכשרות הוא הרב ויקטור חי מומלה לעניני דגים.

הצטרף לדיון

תגובה 1