כמה דקות בין סליחות לשחרית

שאלה:

שלום וברכה, האם זו דרישה מוגזמת לבקש מחזן ומהגבאי לתת לציבור שתיים שלוש דקות להניח טלית ותפילין אחרי אמירת סליחות ולא להתחיל מייד קורבנות של שחרית. ה 3 דקות אלו זה בעצם הזמן שבגללו מלווה אותי ולעוד כמה מתפללים תחושת לחץ להשיג את החזן ולהתפלל עם ציבור במשך כל התפילה. תודה רבה

תשובה:

בהחלט בקשה הגיונית ומקובלת, אבל אין לעשות מלחמה פשוט תבקשו בכבוד ואם יראה שאכןיש דרישה – ימתין…

בהצלחה