מה מותר בינו לבינה?

שאלה:

האם זוג חוזרים בתשובה שעברו הרבה וכו והיום נשואים ב״ה צריכים לנהוג מנהגי פרישות בתשמיש בזמן שהם מותרים ? ומה ועד היכן יכולים להנות ביחד?

תשובה:

אינני יודע למה אתה מתכוין מנהגי פרישות, יש הרבה מאוד דברים המותרים, ובכל מקרה מה שאסור אסור לכולם ומה שמותר מותר… תסביר קצת וננסה לסייע.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בעינין המעשים בזמן התשמיש כגון לנשק באברים מבלי שז״ל כמובן ,אפילו שאנו יודעים שיש הרבה דברים המותרים אך שאלתי האם לנו כשחוזרים בתשובה עדיף לשמש בצורה פשוטה או כמו שהיינו רגילים להבדיל בעברות רק שהיום אנו נשואים אין לנו דעת ברורה בנושא ואנו מתבלבלים מה רצון השם מאיתנו ,כשאנו עושים רגיל נראה משעמם ולא מספק וכשאנו יותר חופשיים אז שמח לנו יותר ,האם להלחם על להיות רגיל או ללכת עם הרצונות שלנו