שימוש בקורס במחשב של האחות הנשואה

שאלה:

שלום כבוד הרב, נרשמתי לקורס פרונטלי בסך 5,000 ש"ח. כבונוס לנרשמים ניתן קורס דיגיטלי במחשב עם שם משתמש וסיסמא. האם אח שלי יכול להיכנס לאתר ולצפות בתוכן הקורס עם שם משתמש והסיסמא שלי? יש לציין שאני אישה נשואה. בעלי משלם 3,000 ש"ח על הקורס ואמא שלי עוזרת ומשלמת 2,000 ש"ח על הקורס. בתודה מראש,

תשובה:

שלום וברכה,

הקורס הוא אישי ללומד בלבד ולא ניתן להעברה. וכן הסיסמא היא אישית ולא ניתנת להעברה. והעזרה שאמא שלך משלמת זה עבורך ואת בלבד יכולה להשתמש.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום כבוד הרב,
    אמרתי את תשובת הרב לאמא שלי ולאחר מכן
    אמא שלי התקשרה למרכז ממנו נרכש הקורס ונציגת השרות אמרה
    שהאח יכול להיכנס לצפות בתוכן הקורס הדיגיטלי ושהיא מאשרת זאת.
    נציגת השירות גם אמרה לאמא שלי את שמה.
    האם אפשר לסמוך על כך?