הרעת תנאי עבודה

שאלה:

אני משמש כמלמד בתלמוד תורה במשך 21 שנים היום ביום הראשון של העבודה ההנהלה החליטה לשנות לי את תנאי העבודה האם הם רשאים או לא

תשובה:

שלום וברכה,

'הרעת תנאי עבודה' לפי החוק צריך שיהיה 'הרעה מוחשית' בתנאי העבודה. וסעיף זה הוא אחד הסעיפים הקשים להגדיר מתי ייחשב להרעה מוחשית. כדאי לפנות לרואה חשבון ולבדוק את הנתונים, ואז יהיה ניתן להחליט האם יש כאן הרעת תנאים.

בהצלחה.

מקורות:

ראה ספר משפט הפועלים נספחים עמוד 50