לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

הנחה בניקוי טלית

שאלה:

שלום לרב שליטא. שואל לגבי ניקוי טלית כאשר בעל המכבסה עושה לי הנחה האם מותר להביא טלית של ידיד ולקבל את ההנחה עבור השירות או שמדובר בגזל?

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך להביא בגדים לניקוי יבש של חבר כאשר הם עושים לך הנחה. אסור לך לספר שהבגדים שלך, אבל להביא סתם ולקבל הנחה – מותר. מסתבר שמצידם זה לא משנה למי שייך הבגד העיקר תביא להם בגדים ומסכמים לעשות עבורך במחיר מוזל.