ירקות גידול מיוחד ללא ריסוס

שאלה:

שלום רב. האם ישנה אפשרות לגדל ירקות עלים בתוך חממה עם דלת כפולה ורשת בעובי הנדרש אך ללא ריסוס? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אינני בקי בגידול ירקות עלים, אבל לא נראה שהנושא כאן הוא רק הרשת והחממה… זה אף פעם לא סגור לגמרי ממש, וגם יש דברים שמתפתחים דוקא מתוך החום בחממה וכו', לכן יש להסתייע בכל מקרה בעוץ צמוד מקצועי של מומחה לדבר, כמו הרב ויא או הרב אפרתי.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תנסה בביתו, אני יודע שיש לו גם שעות שהוא רשמית עונה על שאלות הלכה. הוא גר בסנהדריה המורחבת בירושלים.