אח שלי רואה סרטים

שאלה:

אח שלי כל היום רואה סרטים הוא חזר עכשיו מהישיבה ומהבוקר עד הלילה עלסרטים ופייסבוק וכו. השאלה היא האם להתעלם או ללחוץ על אבא שלי שישים חסימה? אמרתי לו שהוא רואה סרטים ולא כל כך אכפת לו כי גם הוא רואה..

תשובה:

את לא צריכה לקחת אחריות על המשפחה, כי אם להורים זה לא אכפת זה לא יעזור, רק לשמור על עצמך מכל משמר, ולמצוא תעסוקה חיובית לחופש וחברות טובות ויראות שמים.

בהצלחה