שימוש בבית מדרש לאחסון חפצים

שאלה:

אני בחור שחוזר מהישיבה לבין הזמנים. אחד העובדים בישיבה הציע להשאיר את החפצים שלנו בחדר שיעורים שיהיה נעול כל בין הזמנים. כנראה זה מקובל בישיבה, אני לא יודע אם ראש הישיבה מעורב בזה. מותר להשאיר אותם שם, או שזה זלזול לבית מדרש

תשובה:

שלום וברכה

מן הסתם חדר שיעורים אינו ממש בית מדרש, ובודאי הוא משמש בישיבה לעוד שימושים, ואם כך מותר לאחסן שם חפצים, אבל אם הוא מיועד ללימוד בלבד, אכן יש בזה בעיה לכאורה.