שלום. באיזה שלה של ההכנה של הבצק מפרישים חלה מלחמניות? האם מיד אחרי הלישה או אחרי ההתפחה? תודה רבה
שלום וברכה
מיד אחר הלישה ניתן כבר להפריש. העירוב של המים בקמח הוא היוצר את חיוב ההפרשה.
בהצלחה
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל