חנוכת בית – מתי?

שאלה:

שלום רב אנחנו גרים בבתינו קרוב ל3 חודשים ,נכנסנו לדירה במוצא"ש וקבענו מזוזות בכל חדרי הבית!אנחנו רוצים לבצע חנוכת בית עם תפילה כאמור אנו גרים בבתינו 3 חודשים ….רציתי לדעת באיזה יום /חודש רצוי וכדאי לבצע את חנוכת הבית אני רוצה שזה יהיה לפני ראש השנה. תודה מראש על המענה

תשובה:

שלום וברכה

הכי נחמד לאנשים לבוא בחופש… מיד אחרי תשעה באב תקבעו זמן שנוח לכם, אני הייתי ממליץ על ט"ו באב שהוא יום גדול מאוד. זה יוצא יום חמישי בלילה בשבוע הבא.

ישוב טוב ובהצלחה.