פירוק משפחה בגלל קללה מדומה

שאלה:

שלום כבוד הרב הסיפור הוא כזה. אני ובעלי נשואים מעל 5 שנים ויש לנו שתי בנות משותפות. בשנתיים האחרונים יחסינו דעכו מאוד. לפני כחצי שנה נודע לי כי יש אישה אחרת בתמונה והוא הגיע למצב כזה שאינו יושן בבית קרוב ל 4 לילות ובקושי נמצא איתנו ובמיוחד עם הבנות שהן היו העולם שלו. מצבו הכספי הדרדר הוא אינו עובד החובות הגיעו מעל הראש והיכולות לשלם וכמובן גם לקחו לו את הרישיון בגלל נהיגה בשכרות. להבנתי הקשר הוא בסתר כי ייתכן והיא עדיין נשואה כמוהו ולא אומרים את האמת. פניתי לקבליסט יצחק מזרחי לפתיחה בזוהר עבורו ונאמר לי עשו עליו קללה על ידי אישה אשר קבורה בבית הקברות. נאמר לי על ידו כי יש להכין חותם מיוחד להסרת הקללה אבל המחיר שלה מאוד מאוד יקר ככה שקצת קשה לי להאמין מכיון שדברים עושים לשם שמיים ללא כל תמורה. אני מכירה את בעלי וזה לא אותו בנאדם אני יכולה להגיד בוודאות. אודה לעזרתך מה אני יכולה לעשות למי אני יכולה לפנות האם קיים דבר כזה קללה כזאת? בבקשה התפרקה לי המשפחה

תשובה:

ראשית חובה לדעת, הנושא של הקללה והחותם והקבליסט זו נוכלות! אין לשלם לאיש הזה אפילו שקל אחד, ולעולם לא הולכים למיסטיקנים ונוכלים, רק לרבנם תלמידי חכמים שליבם פתוח כאולם לצרות ישראל ולא לוקחים פרוטה לא לעצמם ולא למוסדותיהם, רק מברכים ומתפללים באהבה ובשמחה. לעצם הענין, יש לדרוש מהבעל לפנות ליועץ נישואין רבני לבחון את המצב, ואם יש לכם רב בקהילה שאתם קשורים איתו, והוא מכיר אתכם, תתייעצי איתו, אבל אנא לברוח מנוכלים…

שבת שלום וחודש טוב.