הזכות הגדולה לעמוד לפני מלך בתפילה

שאלה:

שלום האם ניתן להתפלל שמונה עשרה באוטובוס בישיבה כשאליבא דאמת יש אפשרות להתפלל במניין בבית כנסת ולחילופין ביחידות בבית אלא מטעמי עצלנות וחיסכון בזמן מעדיף להתפלל באוטובוס שמונה עשרה ולפני שיוצא לדרך להביח תפילין זריז בבית ולהגיד שמע.

תשובה:

חלילה וחס! לאבד את הזכות הבסיסית שניתנה מתנת עולמים לכל יהודי לעמוד לפני מלך מלכי המלכים ולבקש על חייו ועל חיי משפחתו, בריאות פרנסה חכמה סייעתא דשמיא גאולת ישראל, להודות על כל מה שקיבל, ובכלל קשר ישיר עם בורא עולם!!! דונאלד טראמפ עם כל הכסף שלו אין לו שום דרך לקבוע פגישה עם בורא עולם! אין דרך! זו זכות שניתנה רק לעם היהודי, אין מקום לעצלות! תלמד קצת על הזכות הגדולה ותעשה זאת בשמחה רבה ובכוונה יתירה כל יום.

שיתקבלו התפילות!