שימוש במוצרים שבגן שלא בשעת העבודה

שאלה:

שלום אני עובדת 3 פעמים בשבוע בגן ילדים שבני נמצא בה, אני מביאה אותו בימים שאיני נמצאת בגן. האם אני יכולה להשתמש במוצרים בגן כגון קפה וחלב בימים שאיני עובדת? אני נקראת חלק מהצוות של הגן. תודה

תשובה:

שלום וברכה,

פינת הקפה מיועד לעובדים  – למי שעובד בפועל. ולכן בימים שאינך עובדת אין לך זכות לקחת קפה וחלב. ויש לקבל רשות מפורשת על ימים אלו. וכמו כן ניתן ליהנות בתשלום – אם תיקני שקית חלב עבור תקופה של כמה ימים שאת לקוחת קפה וחלב בימים שאינך עובדת.

בהצלחה.: