לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

בדיקת פיסטוק

שאלה:

אם אני טוחנת פיסטוק טבעי במעבד מזון לטחון דק דק . האם עלי לפתוח כל אחד מהם קודם כדי לבדוק תולעים או שהטחינה פוטרת מבדיקה?

תשובה:

בכל מקרה פיסטוק לא צריך לפתוח אחד אחד אלא רק עשרה אחוזים מהכמות, ולכן בעיני זה עדיף על פני הטחינה.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל