אם אני טוחנת פיסטוק טבעי במעבד מזון לטחון דק דק . האם עלי לפתוח כל אחד מהם קודם כדי לבדוק תולעים או שהטחינה פוטרת מבדיקה?
בכל מקרה פיסטוק לא צריך לפתוח אחד אחד אלא רק עשרה אחוזים מהכמות, ולכן בעיני זה עדיף על פני הטחינה.
האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *
התגובה שלך *
שם *
אימייל *
אתר
עדכן אותי במייל. ניתן להרשם לעידכונים גם בלי להשאיר תגובה עדכונים
Δ
שאלות שנצפות עכשיו:
מאמרים אחרונים
מדריכים הלכתיים
מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?
מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל