אישור ללכת לבית דין לעבודה

שאלה:

שלום יש לי שאלה אשתי פוטרה בהריון ולא קבלה פיצוים נסינו לתבוע בבית דין שהוא רצה. התביעה נמשכה כשנתיים עם עוגמת נפש עצומה לבסוף פסקו שישלם סכום מזערי ועבר כבר קרוב לארבעה חודשים מהפסק דין וגם הוא לא שילם אנו רוצים לפנות לבית דין לעבודה. בתודה.

תשובה:

שלום וברכה,

בית הדין לעבודה דינו כערכאות. ואסור לפנות ולדון שם.

 במקרה שלכם שהנתבע מסרב לקיים את הפסק דין, עליכם לפנות לבית הדין שבו דנתם, והם ייראו לנכון מתי יהיה ניתן להתיר לכם לפנות לערכאות.

בהצלחה.

מקורות:

ראה עלון המשפט גליון מספר 88, שדן בנושא של בית הדין לעבודה.