לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

מזיק שמכחיש שהזיק

שאלה:

בחור דתי פגע ברכבי ולאחר דין ודברים במקום האירוע שינה גירסתו וטען שהוא לא פגע בי והפגיעה היתה שם תמיד. בא עד אחד שהיה במקום ( הקלטתי אותו אך איני יודע מה שמו ולא צילמתי את מספר הרכב שלו ) והטיח בו שהוא משקר. כעת, ברור לי ולו שהוא משקר, ולפנות לערכאות של גויים אני לא מעוניין, מה עליי לעשות ? בברכה, מרדכי.

תשובה:

שלום וברכה,

יש להגיש תביעה בבית דין. ואם לא יסכים להופיע בבית דין, תקבל היתר לתבוע בערכאות. (אם אתה לא יודע מיהו הפוגע, מה תוכל לעשות?)

בהצלחה וחג שמח.