תביעה על וועדה המקומית לתכנון ובנייה

שאלה:

האם בהחלטה של בוועדה המקומית לתכנון ובניה ביתר עילית האם מותר לערר על החלטה במינהל האזרחי בבית אל? האם זה נקרא ערכאות או לא? תודה ולהשמע

תשובה:

שלום וברכה,

יש לפנות לבית דין תחילה, ואם לא יסכימו להגיע יהיה ניתן לפנות למינהל האזרחי.

בהצלחה.

נימוקים:

כיון שעיריית ביתר מתנהלת על ידי חרדים, לא ניתן להתיר לפנות לערכאות ללא תביעה תחילה בבית דין. בתביעות שנערכו בבני ברק נגד העירייה דנו בבית דין.