כשרות חמאה

שאלה:

שלום, רציתי לברר לגבי חמאת תנובה שרשום עליה בהשגחת הרב וייטמן ובצד רשום כשר לפסח, האם זה זהה ברמת הכשרת לחמאה עליה יש חותמת הבד"ץ א.ב מנצרת עילית

תשובה:

אכן מסתבר שזה כך בגלל הכשרות לפסח. באופן כללי אם כתוב ועדת מהדרין תנובה זה גם הכשר טוב ולא חייבים בד"ץ.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. כמובן צריך לשים לב שמופיע ההכשר של מהדרין תנובה.
    כי מאוד נפוץ בחנויות מסוימות למצוא חמאה שכתוב עליה "כשר" בלבד.
    וה"ה לחלב וכו'.

  2. אני מתנצל אך רק כאשר נוסף ועדת מהדרין תנובה זה בסדר.
    ב. סליחה אבל אינני יודע מהיכן הסקתם שויטמן לפסח בלי שום חותם כשרות של בד"צ זה באותה רמה