ארון חדש בין המצרים

שאלה:

שלום כבוד הרב אם אדם קנה ארון חדש לחדר בנות ולא יהיה לו היכן לאחסן את הבגדים האם ניתן יהיה להביא את הארון בבין המצרים הבית? תודה

תשובה:

שלום וברכה

כלים חדשים שלא מברכים עליהם שהחיינו מותר לקנות בין המצרים, ובודאי אם כבר קנית קודם לכן מותר להביא בימים אלו, ובפרט שזה צרכי הבית ולא סתם לתענוג.

אם טעית בשאלתך וכוונתך לימים אלו עכשיו שהם לא בין המצרים אלא ספירת העומר, הדין קל עוד יותר…