לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

קריאת נער בתורה בשבת יום לפני בר מצווה

שאלה:

שלום הרב, רציתי בבקשה לשאול על נער שנכנס לגיל מצוות ביום ראשון (יום ראשון זה יום ההולדת שלו) והוריו רוצים שיחגוג בר מצווה ויקרא בתורה את כל הפרשה בשבת שלפני כלומר 12 שעות לפני שהופך לבר מצווה. האם זה מותר לכתחילה או עדיף להימנע? יש לציין שמדובר במשפחה ספרדית תודה רבה הרב ושבת שלום

תשובה:

זה בלתי אפשרי לחלוטין, לא לכתחילה ולא דיעבד… אם הם רוצים שיקרא את כל הפרשה, ידחו את השמחה לשבוע הבא!

מזל טוב והרבה נחת.