לאיזה תפילות מועמד לגיור כדאי לו להתחיל להתרגל?

שאלה:

אדם בתהליך גיור רוצה להתחיל להתרגל לקיום מצוות בהדרגה קודם שיתגייר בפועל. הוא שואל האם יש קטעים בתפילה/ ברכות מסוימות שעדיף להתחיל לעשות אותם לפני ברכות וקטעים אחרים?

תשובה:

שלום רב,

זה ממש לא משנה, כי ממילא כעת הוא עדיין לא מחוייב בתפילה, ולאחר הגיור יהיה מחוייב בתפילה מלאה. לכן, עכשיו הוא יכול להתחיל להתרגל כפי שנוח לך, שיבחר אילו קטעים הוא מבין יותר, מתחבר יותר, ושיתחיל עם זה.

בהצלחה