יחוד בטיפול רגשי

שאלה:

שלום, אני מטפלת (טיפול נפשי) בילדים, חלקם בנים מעל גיל 9 (אולם עדיין לא בני מצווה). דלת החדר שבו מתבצע הטיפול סגורה אך לא נעולה. צמוד לחדר הטיפול יש חדר נוסף שבו יש חלון לחדר הטיפול. יש אנשים נוספים שעובדים במקום אולם על פי רוב לא נכנסים לחדר (קרה פעם או פעמיים שכן נכנסו ללא רשות). האם יש בעיית יחוד ואיך ניתן לפתור אותה. בתודה

תשובה:

אם יש חלון הפונה לחדר הטיפול ובעצם ניתן לראות אתכם כל הזמן, אף שלא לשמוע, אין כל חשש יחוד באופן זה. זה נחשב כפתח פתוח לרשות הרבים ואף יותר מכך.

בהצלחה