הוסיפו במשכורת והודעתי למנהל חשבונות

שאלה:

שלום וברכה אני עובד במקום שהשכר של העובדים(כולם עושים את אותה עבדה ואותם שעות) תלוי בהחלטה של המנכ"ל והנה בתחילת שנה כשישבתי עם המנהל חשבונות של העבודה הוא טען ששכרי הוא לדוגמא 5000 ש"ח אך אמרתי לו שהוא העלה לי ב200 ש"ח יותר משנה שעברה והוא טען שלא וביקשתי ממנו שיבדוק זאת והוא אמר לי שזה מה שהמנכ"ל אמר לו יש לציין שהמנכ"ל מאוד מרוצה מעבודתי ב"ה מה גם שאני עובד שעות נוספות שעליהם אף פעם לא תוגמלתי אך מ"מ המנכ"ל אף פעם לא אמר לי שהוא העלה לי את השכר ולכן שאלת האם לאור האמור מוטל עלי לשאול אותו בפרוש או לא?והסביר מה אכפת לי לשאול אותו משום שבעבודה שלנו הכל צריך להיות מתחת לשולחן ואסור לומר בפרוש שאתה מקבל כך או כך ועצם הדיבור עם המנכ"ל יכול לגרום לו לחזור בו מהחלטתו כי כאילו כעת זה נודע (מצב הזוי אבל זה המציאות) ולכן שאלתי ע"פ הלכה האם מוטל עלי לשוחח עם המנכ"ל שלפי המנהל חשבנות הוא יודע מההעלאה או לא? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

כאשר המנהל חשבונות עידכן את המשכורת, וטוען שנעשה לפי הוראות המנכ"ל, והוא מונה לסדר את המשכורות, אין צורך לחשוש יותר. מאחר ויתכן שהמנכ"ל הוסיף. והמנהל תפקידו לנהל את המשכורות לפי בקשת המנכ"ל. ולכן אחר שהודעת למנהל חשבונות אינך צריך לעשות עוד.

בהצלחה.

מקורות:

הצטרף לדיון

תגובה 1