תפילין לפני ברכות השחר

שאלה:

הרב ישלי אם אני מניח תפילין ואחרי זה קורא את מודה אני ואת כול הברכות של ההתחלה של התפילה ברכות השחר ואחרי זה קורא את הוידבר משה של התפילין זה טוב?

תשובה:

שלום וברכה

זה בסדר גמור. אמנם למנהג בני ספרד ברכות השחר נאמרות לכתחילה על סדר עשייתן, כלומר בנטילת ידים אחרי שירותים יברך על נטילת ידים ואשר יצר, ורק אחר כך תפילין.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני ספרדי אז זה בסדר כן אני נוטל ידיים בבוקר ואחרי זה שם את התפילין וקורא בירכות השחר ואז מברך את וידבר משה של התפילין ככה עושים?