השתמשתי בשירותים בתחנת דלק באמצע הדרך

שאלה:

שלום כבוד הרב, רציתי לשאול: בחול המועד פסח נסעתי בטיול מאורגן. האוטובוס עצר בנקודה כלשהי בטיול כדי שכל הנוסעים יתפנו לשירותים הממוקמים בתחנת דלק. אין לי מושג איפה זה היה. כל הידוע לי שזה תחנת דלק גדולה עם חנות אוכל ומתנות ליד בית שמש. השתמשנו בנייר ובמים ולא שילמתי כלום וגם לא ידעתי ממי לבקש רשות. היה שם סתם בחור שמכר בחנות וזהו. האם עברתי על גזל??? מה היה עלי לעשות??? אשמח לתשובה. תודה רבה רבה!!! וקיץ בריא!!

תשובה:

שלום וברכה,

השירותים שמוקמים בתחנות דלק בדרכים מיועדים עבור העוברים ושבים, ומותר להשתמש בהם, ואין צורך בתשלום או בקבלת היתר.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1