לימוד מקרא בלילה

שאלה:

שלום,שאלתי: האם לאדם פשוט כמוני,שלא יודע ללמוד כלום…מותר לגרוס זוהר ותהילים ביום חול – אף גם בחציו הראשון של הלילה,מיד עם שקיעת החמה??

תשובה:

מותר בהחלט וזכות גדולה תהיה זו עבורך ועבור עם ישראל כולו!

בהצלחה.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. בעניין ברכות התורה – במידה ואינני נוהג לאומרם בבוקר,או והיה ואמרתי והלכתי לישון,מהו הדין? האם אוכל אז לומר אותם,לפני חצות לילה??

  2. אינני מכיר יהודי ש"אינו נוהג" לאומרן בבוקר, ואם עד היום "לא נהגת" מהיום "תנהג". לגבי מי שישן בתחילת הלילה ראה הרבה תשובות באתר, תכתוב בחיפוש ברכות התורה למי שישן בתחילת הלילה. חג שמח.