תפילה בכתב אשורי / המלצה לקניית תפילין

שאלה:

לכבוד הרבנים הגאונים שליטא רציתי לדעת האם יש איזו שהיא מעלה להתפלל בסידור הכתוב בכתב אשורית או לקרוא תהלים בספר הכתוב בכתב אשורית כמו כן אני מעוניין לקנות תפילין האם תוכלו לעזור לי בעצה על מקום המוכר תפילין שגדולי ישראל סמכו ידם על מקום זה ואני יודע שאני קונה תפילין מהודרות בתכלית ההידור זכו למצוות

תשובה:

שלום וברכה

אינני מכיר מעלה להתפלל בכתב אשורי, אף שנכון שכתב זה יש בו גניזה ויש סוברים שגם כאשר כותבים בו דבר חול אסור לנהוג בו בזיון.

אני רוכש תפילין לילדי וגם לי עצמי וכן המלצתי לרבים מידידי, בסיוע רבי מנחם יהודה גרוס ראש לשכת הקודש, טל' 0527601010, מעבר להיותו מומחה שאין כדוגמתו הוא קיבץ הרבה מאוד הידורים שהוא מורה לבצע בתפילין שהוא מסייע לרוכשם, והוא ירא שמים בתכלית.

בהצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1